In juni 2016 organiseerde de stad Antwerpen -inhoudelijk en vormelijk ondersteund door Kunstmaan- de eerste Belgische inspiratienamiddag over blockchain, volledig gericht op toepassingen in de overheid. Roel Verhaert (stadssecretaris van de stad Antwerpen) schreef naar aanleiding van die inspiratienamiddag met “Blockchain: de overheid aan of in de ketting” nu het eerste boek in Vlaanderen, dat zich volledig richt op blockchain in de overheid. 

Het boekje is een goede introductie in wat blockchain is en gaat in op sterke, zinvolle mogelijkheden van blockchain binnen de overheid. Met bijdragen van mensen met jaren overheidservaring is dit echt op maat van de overheidsinnovator geschreven. Met 66 bladzijden is het een vlot leesbaar en kernachtig boekje, dat je de betekenis en opportuniteiten van blockchain binnen de overheid laat zien.

Zin in een werkoverleg en een gratis exemplaar?

We zijn fier als Europese pionier in blockchain nadrukkelijk vermeld te worden in deze publicatie. 

  • Ben je een voortrekker binnen de overheid die wil experimenteren met de opportuniteiten van blockchain?
  • Wil je op korte termijn een Proof of Concept uitwerken?
  • Én kan jij hierover zelf beslissen?

​Dan nodigen we je graag uit voor een gestructureerd werkoverleg en we bezorgen je dan meteen gratis een exemplaar van het boek. Contacteer alvast Roeland Gielen.

Written by

Roeland Gielen

CEO

Follow @roelandgielen