Kunstmaan is officiële partner geworden van het MultiChain-platform voor Blockchain-implementaties. De financiële wereld is al een tijdje in de ban van de toekomstgerichte Blockchain - technologie, een digitale database waardoor financiële maar ook administratieve transacties sneller, goedkoper, eenvoudiger en veiliger kunnen verricht worden. In dit kader is er ook MultiChain, een open implementatieplatform dat organisaties toelaat om makkelijker Blockchain – applicaties en de zogenaamde Shared Ledgers te ontwikkelen. We zijn momenteel één van de weinige Belgische bedrijven als ‘recommended partner’ van MultiChain. 

We vergaarden al heel wat know-how op vlak van Blockchain-applicaties o.m. dankzij de Blockchain-applicatie voor de Bolero Crowdfunding, die dankzij MultiChain ontwikkeld werd en waardoor de KBC de eerste Europese bank met een Blockchain-applicatie werd. Het partnership houdt geen exclusiviteit in naar het MultiChain-platform, maar biedt ons wel de kans tot nauwe samenwerking op projecten en snellere en voorafgaande betrokkenheid bij nieuwe releases en ontwikkelingen. We zijn erg blij met deze erkenning en hopen dat deze nauwere samenwerking onze focus op toepasbare innovatieve technologie nog meer in de verf zal zetten.

Kunstmaan werkt intussen bij verschillende klanten aan proof-of-concepts met Blockchain-technologie. De projecten zijn nog confidentieel.

We bieden een unieke en geïntegreerde combinatie van merkpositionering, innovatieve technologie, doorgedreven user experience en design en on- en offline communicatie. Met deze combinatie bieden we wat nodig is om snel, gefocust en met succes bedrijven op alle kanalen hun merkervaring en dienstverlening te transformeren.

Ontdek meer op MultiChain

Written by

Roeland Gielen

CEO

Follow @roelandgielen